Pomalý hrnec HEINRICH'S HSG 8411

Značka: HEINRICH'S
1 895 Kč 1 566,12 Kč bez DPH
Skladem

Pomalý hrnec HEINRICH'S HSG 8411 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pomalý hrnec HEINRICH'S HSG 8411

V tomto přístroji lze připravovat pouze vakuově zabalené potraviny.  Vaření metodou sous vide.

S pomalým hrncem můžete snadno a flexibilně připravovat jídlo bez ztráty vitamínů a chuti.

Pomalé vaření při nízké teplotě neovlivní chuť masa nebo zeleniny. Chutná čerstvě, než si dokážete představit.

Jednoduchá obsluha kuchyňského spotřebiče sous vide.

Díky snadno použitelnému LCD displeji můžete na svém zařízení provést správná nastavení během několika sekund.

Ať už chcete krátký nebo dlouhý program. Pomocí vysoce kvalitního knoflíku můžete nastavit požadovaný čas nebo teplotu.

Teplotu lze nastavit individuálně v rozsahu od 45°C do 90°C.

Je možné nastavit čas až na 72 hodin, aby bylo možné jídlo jemně vařit.

HRNEC NA VAŘENÍ SOUS VIDE VAKUOVÝ VAŘIČ Kód výrobce 660576

Kryt z masivního skla

Díky robustnímu skleněnému víku můžete vždy zkontrolovat své nádobí. Dokonce i když chcete zastavit proces vaření, můžete se nejprve ujistit přes skleněné víko, že vaše jídlo již bylo uvařeno.

Srovnání metody sous vide s tradiční pánví

Ve srovnání s běžnou pánví bude vaše jídlo nejen vypadat čerstvé a lepší, ale okamžitě si všimnete rozdílu v chuti.

Kuchyňský spotřebič sous vide obsahuje kovový rám. Můžete jej použít k pevnému vložení jídla do tlakového hrnce. To zjednodušuje proces vaření.

Objem: 8,5 l Výkon: 520W

 HRNEC NA VAŘENÍ SOUS VIDE VAKUOVÁ KAPACITA 8,5 l

Stanovení doby plného ohřevu potravin metodou sous vide je poměrně snadné, protože voda má konstantní teplotu. Trvá asi hodinu, než se zahřeje kus masa o tloušťce 2,5 cm, další 2,5 cm je další 2 hodiny. Při použití metody sous vide neexistuje způsob, jak by se potraviny přehřály a držely se po dobu 2-3 hodin. po potřebnou dobu nedělá velký rozdíl.

Ukázková doporučení pro výběr času

  • Jemné hovězí maso: od 30 minut do 4 hodin
  • Tvrdé hovězí maso: 3 až 24+ hodin
  • Jemné vepřové maso: od 45 minut do 8 hodin
  • Tvrdé vepřové: 3 až 48 hodin
  • Kuřecí maso: od 30 minut do 8 hodin
  • Ryby: od 10 minut do 3 hodin

Výsledkem je jemné a šťavnaté jídlo, plné chuti, vůně a hodnotných nutričních hodnot.

Dalším plusem je nedostatek šíření pachů jídla v celé kuchyni nebo v celém bytě.

Takový malý domácí spotřebič do kuchyně je proto povinným doplňkem v bytě lidí, kteří přikládají velký význam tomu, co jedí.

Nespornou výhodou je také jasný elektronický displej, který vám umožní sledovat, zda se vaření provádí podle plánu.

HRNEC NA VAŘENÍ SOUS VIDE VAKUOVÝ VAŘIČ Výkon 520 W 

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrické hrnce
Záruka: 2 roky
Katalogové číslo: HSG 8411

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: